INNOVATIV IT

Dansk Data Partner

Dansk Data Partner har udviklet programmet "Dynamics AX Manager " til virksomhedernes administration af Dynamics AX 2012 installationer.

Med Dynamics AX Manager får man strømlinet og automatiseret en lang række processer i forbindelse med kode og data's bevægelse fra udvikling til produktion. Derudover kan man med Dynamics AX Manager hurtigt få et overblik over alle  model versioner i de installerede miljøer samt starte og stoppe de forskellige services som et AX miljø er afhængig af.

Dynamics AX Manager kan reducere tidsforbruget i processerne omkring miljø administration samt build og deploy samtidig med, at processerne struktureres og dokumenteres - og dermed højner kvaliteten. Det hænger blandt andet sammen med, at manuelle processer elimineres og at de automatiserede processe kan planlægges og udføres oftere.

Med den brugervenlig Windows-brugergrænseflade gøres også klargøringen og selve gennemførelsen af processerne lettere og kan være med til at give et mere præcist økonomisk overblik over Build og Deploy opgaverne.

Dynamics AX Manager koster kr. 20.000,- excl. moms.  Dansk Data Partner kan derudover også hjælpe med installation og konfiguration af Dynamics AX Manager.

Kontakt Dansk Data Partner for yderligere information.

Dynamics AX Manager

Job Konfiguration

Opsætning af Scheduling